Hverdagen på vores kreative værksted er fuld af variation, socialt samvær og skaberlyst. Vi bestræber os på at være så alsidige, at alle kan finde en måde at udtrykke deres individuelle kreativitet på. Vi tager løbende nye materialer og teknikker i brug, og vi er altid åbne for at lære noget nyt.

Vi har to faste instruktører tilknyttet, som er i værkstedet på skift, og de har begge professionel uddannelse- og erhvervserfaring indenfor kunstens verden; de er specialiseret indenfor hhv. billedkunst og keramik. Derudover har de begge en bred vifte af kreativ viden og kompetencer, som de aktivt bruger i arbejdet på værkstedet.

Niveauet af færdigheder på værkstedet spænder bredt, så uanset om du kan lide at knytte armbånd, lave diamondpaintings, eller at male store fotorealistiske portrætter, så finder vi materialer, teknikker og udfordrende opgaver, som matcher netop dit ønske og niveau.

Det sociale fællesskab er et hovedfokus i Krea, og vi arbejder med livsglæden som en vigtig medspiller i rejsen mod job og uddannelse. Vi ved fra forskning på området og igennem vores aktive erfaringer med emnet, at man som psykisk syg og sårbar kan opnå større ro og indre balance igennem kreative og skabende processer. 

Du bliver, simpelt sagt, klogere på dig selv, når du arbejder med dig selv. Derudover viser forskning og vores erfaringer også, at ting som angst, tankemylder og kropslig uro kan mindskes igennem det kreative arbejde, og flere kursister beskriver tiden i Krea som en ”pause” eller et ”helle” for alt det, der kan fylde i hoved og krop.

Der er ingen krav til, hvad du skal kunne, inden du starter – det er noget, vi planlægger sammen.