Hverdagen på vores autoværksted er alsidig, men med hovedfokus på mekanik. Vi arbejder både med små og lette opgaver, samt med større projekter, som strækker sig over længere perioder.

Vi arbejder oftest på biler, knallerter, motorcykler og cykler på vores værksted, som rummer bl.a. tre porte og to lifte, hvorfra vi kan undervise og arbejde.

Vores autohold er bl.a. også dem, der holder huset forsynet med lånecykler og knallerter, som vi opkøber og sætter i stand – en opgave som hjælper medkursister med at opnå deres mål om at blive selvtransporterende.

I værkstedet arbejder vi også med den kollegiale kontakt og evnen til at samarbejde om opgaver. Vi har fokus på kommunikationen omkring arbejdet, sikkerheden og forståelse af instruktion. Derudover hjælper vi vores kursister med at koble deres evner og viden på fremtidige drømme om job og uddannelse. Dette gør vi bl.a. med ture til relevante virksomheder og uddannelsesbesøg.

Under autoværkstedet hører også vores tekniske service. Det er særligt spændende for dig, hvis du kan lide at tage fat, hjælpe andre og nyder en hverdag, hvor opgaverne spænder bredt. Vores tekniske servicehold varetager bl.a. opgaver som malearbejde, ophængning af lamper, hylder o.l., ture til genbrugsstationen, rengøring og meget mere.

Der er ingen krav til, hvad du skal kunne, inden du starter – det er noget, vi planlægger sammen.