Hverdagen i vores erhvervskøkken er mere rutinepræget og med opgaver, som ikke varierer kraftigt fra dag til dag – på køkkenholdet er det indholdet i opgaverne, som bringer variationen ind i dagens gøremål. Køkkenholdet møder tidligere ind end resten af husets kursister, så hvis du er en, der trives bedst ved at ankomme først, er det måske i køkkenet, du vil finde dig bedst til rette. Vores køkken servicerer op til 40 personer om dagen, og du har mulighed for at bidrage i hele processen – fra tanke til tallerken.

Du vil opnå en indsigt i, hvad der skal til for at drive et storkøkken, herunder brugen af professionelle maskiner og forskellige tilberedningsteknikker, planlægning af menu, beregning af mængder ved indkøb med fokus på madspild og introduktion til nye og spændende smagssammensætninger.

Hygiejne og egenkontrol er også vigtige fokuspunkter, når man driver et erhvervskøkken, og derfor vil alle kursister på køkkenholdet modtage undervisning i netop dette. Du vil modtage et hygiejnebevis, som du kan tage med dig i din kommende beskæftigelse, når dit forløb hos os stopper.

Vores køkken har fokus på en sund og varieret kost, og du vil her kunne tilegne dig konkret viden og færdigheder, som både kan være et fagligt springbræt, men som måske også kan give dig indsigt og evner, som du også i dit private liv kan bruge til at tilrettelægge en kost, der er sund og nærende.

Der er ingen krav til, hvad du skal kunne inden du starter – det er noget, vi planlægger sammen.