Hverdagen på vores beauty-hold er en spændende blanding af teoretisk og praktisk undervisning, hvor du som kursist bliver introduceret til de mest grundlæggende begreber og teknikker som den voksende skønhedsindustri efterspørger. Du vil blandt andet bliver præsenteret for følgende områder;

– Lashteknikker, så som singlelash og lashlift, hvor der først trænes på makeup-mannekiner, og senere kan udviddes til også at udføre arbejdet på andre.

– Shellak, herunder både den teoretiske forståelse af negles opbygning, cyklus og faser – og praktisk undervisning af de konkrete og korrekte teknikker.

 

– Makeup undervisning, med særligt fokus på de imponerende resultater som kan opnås med materialer som ikke nødvendigvis er af professionel kvalitet eller med det samme store udvalg som professionelle skønhedssaloner tilbyder.

– Hårdesign, både med styling og opsætninger i naurligt hår, vejledning i de grundlæggende principper i hårpleje og introduktion til ekstensionsteknikker.

– Indsigt i koncepter som ansigtets symmetri og forståelse for farvesammensætninger, med den enkelte ”kundes” naturlige skønhed for øje.

– Bryn; herunder tilretning og indfarvning, med teoretisk og praktisk vejledning i de nødvendige teknikker og materialer.

En måske overset gevinst ved arbejdet med det skønhedsfaglige er den intimitetstræning, man som kursist opnår. Du vil opleve at arbejde fysisk tæt med din instruktør og medkursister, når der arbejdes med at lægge makeup, sætte hår eller lave negle på hinanden. Denne tætte kontakt stiller krav om situationsfornemmelse og en evne til at afstemme din tilgang til den enkelte ”kunde” – Og du vil blive støttet og vejledt af vores dygtige makeup-artist i både at mestre de nye faglige teknikker og begreber, men også i de udfordringer som denne træning i nærhed kan have for nogle.

Vi har en klar ambition om at skabe en stemning på vores beautyhold, hvor fagteknisk indsigt og praktisk undervisning, blandes med den intime og frie dialog og vi nyder at dele gode historier og grin, mens vi arbejder.

Der er ingen krav til, hvad du skal kunne, inden du starter – det er noget, vi planlægger sammen.