Hverdagen på vores IT-værksted er en spændende blanding af individuelle opgaver og projekter, samt fælles undervisning i konkrete emner; såsom programmering, indsigt i hardware- og softwarens opbygning og funktioner, modellering i 3D, både på skærm og ved hjælp af vores 3D-printer. Du vil også blive introduceret til grundbegreber som databaseopbygning og behandling, serverarkitektur og cybersikkerhed.

Vi programmerer i mange sprog; de typiske er C#, SQL, Javascript, Typescript og mange flere, men vi lærer også gerne nye og ukendte programmer og programmeringssprog, hvis du måtte sidde med en viden eller interesse indenfor emnet.

Derudover har vi et fokus på gaming set ud fra et beskæftigelsesperspektiv – vi forstår, at gaming-verdenen erhvervsmæssigt er et stort marked, som er i fortsat stigende vækst, og der findes mange spændende uddannelser og jobs med gaming som omdrejningspunkt. Det du allerede finder glæde i at lave som fritidsinteresse, arbejder vi med at gøre til noget, som du kan bruge aktivt i din fremtidige beskæftigelse.

Vi underviser desuden i de mest grundlæggende færdigheder i programmer som Word, Excel, Powerpoint o.l. – færdigheder som er relevante på uddannelse- og jobmarkedet i dag, også hvis du har fremtidsdrømme, der ikke er 100% bundet til IT.

Det faglige fællesskab er et vigtigt fokus i IT, fordi vi anerkender, at der er en opfattelse af computerverdenen som et interessefelt med en øget risiko for social isolation. Det gør vi ved at skabe bæredygtige interessefællesskaber, hvor du som kursist i høj grad er med til at forme indholdet i det, vi beskæftiger os med. Du kan både lære til dig og fra dig i de trygge rammer, som holdets instruktør har viden og erfaring i at skabe.

Vi laver løbende vurderinger af det faglige niveau, så vi sikrer os, at opgaverne er afstemt med dine evner og dine udfordringer – og vi hjælper dig med at opnå kompetencer, som kan være adgangsgivende på uddannelse og i arbejde.

Der er ingen krav til, hvad du skal kunne, inden du starter – det er noget, vi planlægger sammen.